Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie(obecność)

Już tylko cisza
pomiędzy nami gra

wiem ,że mnie słyszysz
bo każda myśl

tworzy niewidzialne słowa
które tylko ty odczytasz

czasem jesteś wiatrem
co rozwiewa moje czarne myśli

burzą,która musi nadejść
by niebo spłynęło błękitem

świtem wschodzącego słońca
co rozgrzewa zziębnięte serce

bywasz zamyśleniem
co w modlitwie klęka

szelestem duszy
co w cierpieniu osusza łzy

choć
od dawna nie przychodzisz

bywasz moim niedokończonym snem
tam niedopowiedzenia rodzą się nad ranem...
https://www.youtube.com/watch?v=CneYkUpyJTE&ab_channel=dancewitheme

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących