Menu
Gildia Pióra na Patronite

🍀 Pożegnanie Smutku 🍀

Już trwoga się zmienia w euforię,
ze szczęścia się ponieść nie mogę,
gdyż widmo odeszło złe moje,
wtem dziś opuściło mą drogę.

Żal z serca też zniknął tak jakoś
i wstecz patrzeć nie mam zamiaru,
w przód tylko by ścieżką iść taką
by wrota omijać koszmarów.

Czas skończył się mej poniewierki,
dziś czuję, że lepszy już nastał,
gdzie mogę być trzeźwy na wieki
z mą piękną, kochaną niewiastą.

Dziękuję dziś wszystkim tym ludziom,
co w chwilach mnie ciężkich wspierali
a ci co życzyli mi śmierci
niech znikną na zawsze w oddali.

(piosenka pozornie smutna)
https://www.youtube.com/watch?v=JpnHM6HePf4

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących