Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zebrane brzmienia

Już świta, ostatki człowieczeństwa dogorywają
Nie zostało już wielu walczących
Paru śmiałków i dwie,trzy dominujące myśli
Niebo prawie bezchmurne ,tylko pojedyncze strzały
Wykazujące chęć latania wraz z donośnym świstem
Znudzone widowiskiem drzewa próbują zagłuszyć odgłosy walki
Przyprawiając teraźniejszości jakby trochę osamotnienia
Empatia w przeciwnikach jest ledwo widoczna
Objawia się krótkim spojrzeniem w stronę poległego
Nieodzownym elementem jest oczywiście ukłon
Tutaj też wykonuje go dyrygent po swoim koncercie

642 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!