Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Všetci ľudia sa rodia slobodní..."

Już stęchła ziemia,
Na ramieniu Kruk przysiadł,
Woła o duszę…

Jesień czy zima - przyleć.
Do Wyraju po mą nawie.
Stęsknionym szeptem,
Przygarnę Twe imię.
Zaś jeno przybądź…
Wskrzesz…
Tyś nadzieją…
Oktylionie…

8535 wyświetleń
180 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!