Menu
Gildia Pióra na Patronite

NA DZIEŃ DOBRY

Już słońce na niebie
I ptaków śpiewanie
Myśli ślę do Ciebie
Wstań moje kochanie

Rosa z rześkiej nocy
Wkrótce zniknie całkiem
Odsuń wreszcie kocyk
Porusz swoim ciałkiem

W kuchni ciepła kawa
Na stole paruje
Już nie sen lecz jawa
Nad Tobą się snuje

Przytulę, popieszczę
Siądę na kolanka
Śniadaniem uraczę
Mojego wybranka

A potem dzień cały
Przeżyjemy duchem
Ty obiad przyrządzisz
Ja…do góry brzuchem…

18 438 wyświetleń
166 tekstów
7 obserwujących
  • dana1596

    15 August 2014, 14:29

    każdy by chciał:)))
    Ale to było trochę ironiczne z mojej strony, bo któraż kobieta może sobie na to pozwolić, a rodzinka wciąż o nowe woła

  • zapach_bzu

    15 August 2014, 13:43

    Ta ostatnia strofka, to marzenie każdej kobiety :)