Menu
Gildia Pióra na Patronite

już się nie wstydzę wrażliwości
od kiedy zgubiła przedrostek 'nad'
i chociaż wystaje ponad ludzkie kości

jaki byłby bez niej mój świat?

blady tak
cichy tak
pusty tak

całkiem nie ja

348 688 wyświetleń
2817 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!