Menu
Gildia Pióra na Patronite

Próba

Juz raz zabrałes to co kochałam,czasteczke mnie którą w sobie miałam.
znow wystawiasz mnie na próbę chcesz zabrać to serduszko malutkie.?
dlaczego chcesz to zrobić?
sprawdzasz prog mojej bezsilności?
przeciez wiesz ze z toba nie mam szans to ty jestes tym co zycie dajesz i kiedy chcesz to je zabierasz.
prosze daj mi szanse
pokazać ze dam radę...
wiem że to bylo nie planowane dac komus zycie tak nie oczekiwanie...
lecz to jest czastka mnie
krew z krwi...
cialo z ciała....
miłosc moja tak bardzo oddana...

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!