Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przebłysk

Już prawie dosięgasz gwiazd
omiatasz wzrokiem niebo
droga zawsze jest mleczna
nie ocieka miodem
a jednak...

Pamiętasz każdy blask
uciekałaś po nim czasem
i ten księżyc jak Ty
oświecony z jednej strony...

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!