Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszłości dawnej

już odejdź
chaosie
zamierzony
nasz
piękny

oddychaj
myślą
przenikaj
ciało
zapachem
rozstania
żywym

bądź mgłą,
co otacza
okno
i puka
z wyprzedzeniem
odejściem

strzępem dłoni
przelotnym
spojrzeniem
nie dotkniesz
ust
wspomnień

życia
nie ma

jest trwanie

już trochę
jak śmierć

4167 wyświetleń
80 tekstów
10 obserwujących
  • MglistyPoranek

    29 June 2014, 19:57

    bardzo mi miło, że moje, niekonieczne pozytywne, wynaturzenia ktoś lubi czytać
    :)

  • Papużka

    29 June 2014, 19:53

    ochy i achy... uwielbiam cię czytać