Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na pożegnanie

Już od dawna nie tęskniłeś
Wiem
Czułam to w całym ciele
I we śnie nie patrzyłeś
Na mnie już jak kiedyś

Włosy odgarniałeś
Szukałeś czegoś w oczach
Mówiłeś, że znalazłeś

Pocałunkiem próbowałeś
Sprawić, żebym została
Może jednak byłam coś warta

I usta zagryzałam
Żeby ten pocałunek starczył na dłużej

Nie starczył

26 095 wyświetleń
250 tekstów
15 obserwujących
  • fyrfle

    28 November 2015, 13:52

    A wiecie, że można więcej niż pocałunek i że to trzyma

  • mill

    28 November 2015, 09:25

    ....piękny wiersz ....

  • 23 November 2015, 22:45

    A jaki prawdziwy..

    Pozdrawiam :))

  • Skazana

    23 November 2015, 22:20

    Cudowny i taki delikatny..