Menu
Gildia Pióra na Patronite

już od dawna
nie mam cię blisko
boleśnie wydłużają się noce
a słońce zachodzi zbyt szybko

odkąd cię nie ma
nauczyłam się
nie czekać z nadzieją na tęczę

nikt nie budzi mnie szeptem
łysiejące skrzydła nie uniosą wysoko nad ziemię

każdy mój dzień nazywam
pustką
każdą samotną sekundę
milczeniem

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
  • krysta

    25 March 2016, 19:03

    tym wierszem budzisz tęsknoty...dziś wróciłam poczytać ponownie.
    pozdrawiam.
    :)

  • Malusia_035

    23 November 2015, 10:08

    wylana tęsknota , bardzo ładnie zapisana :)

    Pozdrawiam Ciepło :))

  • PainWithoutLove

    21 November 2015, 22:12

    Krysiu, Karolino, mill... - ślicznie dziękuję za odwiedziny i parę ciepłych słów :)
    Miłego wieczoru! :)

  • mill

    21 November 2015, 19:38

    .....podoba się i mnie ;)............

  • krysta

    21 November 2015, 19:14

    bardzo ładnie zapisana tęsknota...

    pozdrawiam Incognito :)