Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocka

Teksty z obrazami - nocka - Maciek Zz
nocka - Maciek Zz

Już nocka zapada
i pieczołowicie
gwiazdeczki układa,
a zgasi o świcie.

Tymczasem niech świecą
na drzew nagich czubach.
Pełno płynie rzeką,
dwie ma w oczach luba.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!