Menu
Gildia Pióra na Patronite

beztytułu

Już nigdy nie usłyszę starych pieśni,
bo głos tej śpiewaczce zabrał czas.
Zamilkła,
wspominając dawno minione opowieści,
które teraz są niesione przez wiatr.

11 825 wyświetleń
121 tekstów
2 obserwujących
  • marka

    28 July 2011, 08:14

    Krótka miniaturka jak powiew wiatru.
    Z klimatem i ładnie zbudowana.