Menu
Gildia Pióra na Patronite

🍂Jesienne Postanowienia🍂

1. Już nigdy mu nie zaufam ...
głosowi, co do mnie szeptał,
że wszystko będzie wspaniale
gdy trunków się tylko nachłeptam.

2. Już nigdy Cię nie oszukam,
nie skłamię, nie skrzywdzę, nie zwiodę
i to że nad życie Cię kocham
jest wystarczającym powodem.

3. Nikogo już nigdy nie zdradzę,
kto ufa mi i we mnie wierzy ...
co teraz uważam za zdradę? ...
złamanie mych przysiąg w tym wierszu.

4. I będę niezłomny i silny,
uparty w swych postanowieniach
by stan taki ducha osiągnąć,
gdzie wiele nie trzeba już zmieniać.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • kuloodporna

    22 September 2020, 19:34

    Bądź silny, uparty .....a głosów nie słuchaj one są tylko na chwilę i znikają z bladym świtem ....dotrwasz w postanowieniach masz dla kogo ....:) też trzymam kciuki...:)

    od Mateusz H., Helia, Moon G
  • Moon G

    22 September 2020, 17:04

    @maba dzięki, dodatkowe wsparcie się zawsze przyda 🙂