Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Już niedługo kochanie
niedługo
zajmie mi rozpamiętanie
nas
Ciebie
niedługo zapomnę
obiecuję Ci że nas zapomnę
i zapomną o nas
anioły
obiecywały mi też

i nauczę się chodzić
odchodzić
od Twoich i swoich zmysłów
za chwilę spuszczę głowę
za chwilę krok za krokiem
odejdę
tylko daj mi jeszcze czas
na rozpamiętanie
Ciebie
nas

10 088 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!