Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marcepany

Już nie wiosna, jeszcze nie lato
Firanek w oknach brak
Pamiętasz ...
Zachłanne dłonie, w oczach pragnienie
Mych malinowych ust
Pamiętasz ...
Zawirował świat
Uśpiony w marcepanowych marzeniach
Pamiętasz ...
Już jesień, jeszcze nie zima
Wciąż marzę o marcepanach ...

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!