Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przekalkulowana nieobecność

już nie rozmieniamy siebie
na drobne, licząc na chybił trafił
gdzie czas ciągle odwraca na rewers

słowa same nie brzęczą w ciszy,
bo cicho w niewoli trzyma
groszowe milczenia,
tylko treść bywa ciągle za droga

wspomnienie, stary nominał
a dziś znowu rozliczamy się z siebie
bo w alter ego zabrakło awersu

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!