Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fatamorgana...

Już nie pozostaje dłużna
tym emocją zmieniające
życie w samotną pustynie
gdzie fatamorganą bywa

Potok najczulszych słów
wyzwalając cichą melodię
znad przepaści tęsknoty
która bierze na złudzenie

Choćby spragnione serce
za tym dotykiem kreślący
niejedna życiową obietnicę
że cuda naprawdę istnieją…

15.04.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Naja

    22 April 2014, 20:13

    Czasami złudzenia zamieniają się w rzeczywistość, a cuda się zdarzają :-)

  • awatar

    15 April 2014, 15:38

    dyslektyczka ?