Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pamiętam

już nie pamiętam świtów z tobą
gdzie kroplą zrzuconą znienacka
budziły się żółte mlecze
i gwiazdy co nie zdążyły zasnąć
falami mgieł ciemniały

nie pamiętam naszych opowieści
snutych delikatnie motylim tańcem
wtedy drżały twoje dłonie
jak za oknem spłoszone ptaki poranne

nie pamiętam, kiedy mgła prysła
a my jak ten łubin za płotem
dojrzeliśmy tak nagle

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Nika789

    25 September 2011, 19:51

    naprawdę piękny. niezwykle romantyczny.