Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic już

Już nie czekam
Na twe oczy
Na spojrzenie
Jedno
Krótkie
Już nie wierzę
W te spotkania
Naszych oczu
Spojrzeń
Myśli
Już nie czuję
Nic przy Tobie
Nic do Ciebie
Znowu
Kłamię
Już nie słyszę
Już nie widzę
Jestem
Głuchym
Cichym
Ślepcem

3833 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • CharlieKier

    10 March 2015, 00:49

    Dokładnie. Zobojętnienie. Maska dobra na każdą porę dnia.

  • Deszcz

    10 March 2015, 00:48

    taka maska obojętności...

  • CharlieKier

    10 March 2015, 00:44

    W wierszy owszem, pisząc nie kłamię, ale słowa wypowiadam inne.

  • Deszcz

    10 March 2015, 00:42

    w wierszu oczywista jest ta prawda.

  • CharlieKier

    10 March 2015, 00:31

    Lepiej gdy nie wie co do niej/przy niej czuję.
    Dziękuję.

  • Deszcz

    9 March 2015, 23:11

    tak, kłamiesz, że nic przy niej nie czujesz.
    piękny wiersz.