Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłości dar...

Już nie cieszy mnie poranek
Szczęścia mego zgasł kaganek
Znowu pusty mija dzień
Mimo słońca... Zimny cień...
Wokół tłum ludzi... Jestem sam...
W niespokojny wpadam stan
Ogień prawie we mnie zgasł...
Jedno co jeszcze mam
To wspomnień piękny miłoci dar
Sprawiają one że...
Jak ślepy i głuchy
Nadal kocham Cie...

57 132 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!