Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo jesteś Ty

Już nie będzie deszczowych dni,
Bo jesteś Ty.
Już nie będzie smutnych nocy,
Bo jesteś Ty.

Już nie będzie nudnych spacerów,
Bo jesteś Ty.
Już nie będzie żadnych łez,
Bo jesteś Ty.

Już nie będzie zimnego serca,
Bo jesteś Ty.
Już nie będzie pustych słów,
Bo jesteś Ty.

Już nie będzie gorzkich porażek,
Bo jesteś Ty.
Już nie będzie niespełnionych marzeń,
Bo jesteś Ty.

Już nie będzie samotnych zachodów słońca,
Bo jesteś Ty.
Już nie będzie nieszczęśliwych poranków,
Bo jesteś Ty.

Już nie będzie tak jak kiedyś,
Bo jesteś Ty.
Już nie będzie żadnej innej,
Bo jesteś Ty.

12 003 wyświetlenia
65 tekstów
27 obserwujących
  • topik

    27 May 2010, 13:45

    Pięknie jest być takim Tym...