Menu
Gildia Pióra na Patronite

Karma

Już nie będę boginią
Podziemia twych uczuć
Światło nie zmusi
Mnie do ucieczki
To ostatni rejs
Stygnie ci kawa
Wokół same chmury
Gryziesz własny ogon
Nie kupisz mnie
Za worek cukierków
Prawda jak karma
Wraca, ale nie Ja

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!