Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już nadszedł ten czas,
W którym wszyscy zostawiają Cię,
Bo ludzie są jak pasożyty
I przerzucają na innego się,
Ponieważ Ty jesteś już jak śmieć,
Na którego czeka męka straszna
I przyjdzie po Ciebie dziś śmierć.

Ale nie martw się.
Zobaczysz, że kiedyś przyjdzie ten dzień
I uwolnisz się od wszystkiego.
Nie powstrzyma Cię od wolności zły cień,
Po prostu uwierz w siebie,
A ogarnie Cię dobro nieskończone
Tylko nie przestawaj wierzyć w siebie

14 930 wyświetleń
171 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!