Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga Bez Powrotu

Już na zawsze tam jesteś ... dokonałeś wyboru ...
zbyt daleko zabrnąłeś tą drogą bez powrotu
i nie możesz już wrócić z tej krainy potworów,
gdyż się jednym z nich stałeś, duszę swą za kasiorę
już sprzedałeś na wieki i nikt jej ci nie odda,
nawet nie wiesz jak przepiękna
twoja dola by być mogła
gdyby grzech cię nie opętał
tej nieludzkiej wręcz chciwości
i nie zmusił do czynienia
dla pieniędzy potworności.

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!