Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmierć

Już mrok nastaje
Śmierć wyłania się
Jej wzrok po Twym ciele
Rozprowadza cień
Gdy już blisko celu jest
Zapadasz w sen
Płyniesz nie wiedząc czy obudzisz się
Czarna szata odziewa Cię
Zabiera w nieznajome miejsce
Gdzie szczęście bądź smutek jest
Czy unikniesz zła?
Nie wiesz tego sam
To Matka Śmierci wie co robić ma .

napisany 3 lata temu,wyszperałam w internecie na stronie gdzie kiedyś bawiłam się w pisanie takich wypocin :)

1651 wyświetleń
21 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!