Menu
Gildia Pióra na Patronite

on

,,Już dosyć łez,
rozwiał je wiatr i rozmył deszcz.
Zamroził mróz...
Nie wrócę już
nie czekaj więc.
Już dość czekania,
na ten lepszy dzień.
Odchodzę,
przepraszam,
wybaczcie znikam jak cień"...

4538 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
  • mill

    14 December 2014, 14:50

    ..oby nie ;)