Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wracasz bo chcesz, wracasz bo sny masz złe

już dobrze
poszukaj sobie miękkiego miejsca

chociaż schudłam ostatnio
mam problem z przyswajaniem treści
zwracam coachingowy bełkot
tobie też nie wchodzi
byle się trzymać przy powierzchni
stręczą za płytkie sny

znajdę dla ciebie głębszą chwilę
wygodnie leżysz?
to nic, że znów będziesz spadał
daj mi pięć minut

12 233 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!