Menu
Gildia Pióra na Patronite

niewidzialna

Już dawno umarłam,
lecz Ty tego nie wiesz...
Nie czujesz,nie widzisz...
wpatrzony w siebie.
A ja?
Ja obok Ciebie chodzę,mówię
i każdym gestem ..niby jestem.
Bywam...Bywam niczym.....

963 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    12 October 2013, 12:23

    Ładnie choć smutkiem...pozdrawiam