Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do N...

Nadzieja z serca płynie
Prawdy dotyka
Przyjdzie niespodziewanie
Zanim na progu zagości
I szczęściem w oku błyśnie
Obudzi się świat
Wyjdzie zza krat
Marzenia powrócą
By zasnąć w białej pościeli.

1213 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!