Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już cichutko,
Już spokojnie.
Już nie boli
Bezpowrotnie.
Teraz śpisz,
Ale nie śnisz
Już nie myślisz,
Spokój masz...

15 861 wyświetleń
94 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!