Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jutro

Jutro pójdziemy razem nad Wisłę
tylko we dwoje przytuleni
Jutro świat cały dla nas zniknie
w siebie będziemy zapatrzeni
Jutro usiądziemy do wspólnej kolacji
z nami świece te pachnące
Jutro otworzymy naszą księgę baśni
o pięknej zielonej łące
Jutro obudzisz mnie ciepłym głosem
powiesz " kochanie, śniadanie"
Jutro podasz bułkę z malinowym musem
taka szczęśliwa wstanę
Jutro zabiorę cię na spacer po lesie
weźmiemy koszyk na grzyby
Jutro pójdziemy z deszczem w jesień
uśmiechniemy się do zimy

Jutro sobie wyśnimy ...

17 661 wyświetleń
136 tekstów
38 obserwujących
  • sasza90

    14 November 2014, 17:04

    Dziekuje :)

  • zapach_bzu

    14 November 2014, 16:58

    Podoba mi się zakończenie ;)