Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jutro może być inne

Jutro może być inne

Mówisz, że miłości nie wolno odkładać na potem
Ubrana w drapieżne pożądanie wkraczasz jak meteor
Już jutro tęsknić będę bardziej za tobą
Za ustami tak zachłannymi
I dzikością w spojrzeniu
A wiem, jaka potrafisz być w inne dni
Grać na pianinie i śpiewać te nostalgiczne piosenki
Znikasz na całe wieki
Wracasz i czynisz jak by świat miał trwać tylko minuty
Tak miłości nie wolno odkładać
Jutro może być inne
Nawet niech tak nie myślę…
A gdy już nie zobaczę ciebie
Nie wolno niczego odkładać
Niech usta głodne nakarmią się pocałunkami
Niech…

Władysław Andrzej Bobrzycki

30 853 wyświetlenia
275 tekstów
14 obserwujących
  • słoneczniki

    21 May 2013, 15:49

    Oj dzieje się w tych wersach... dzieje...

  • Papużka

    18 May 2013, 14:52

    Władku jak Ty przepięknie słowem malujesz... staję się chyba nudna w komentarzach.

    pozdrawiam ;)