Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jezioro

Jutro?
Jutro tak...
Mogę się przepłynąć jeziorem uczuć,
Mogę również niechcący się w nim utopić.
Gdy się tak stanie
Nie będę płakała,
Bo to by nie miało sensu...
Tak płakać w wodzie.
Z każdym centymetrem niżej
Będzie coraz chłodniej
Zimny trup na dno opadnie, ale...
Ale to dopiero jutro.

5879 wyświetleń
41 tekstów
2 obserwujących
  • latająca_z_ptakami

    8 July 2013, 20:04

    Ja wyrzucam smutki na papier żeby w życiu było ich mniej ;p
    Ale i tak dziękuję i również pozdrawiam :)

  • Living in your head

    7 July 2013, 00:13

    a może ta wycieczka po jeziorze uczuć zakończyłaby się dobrze? więcej optymizmu i uśmiechu na twarzy, pozdrawiam :)

  • latająca_z_ptakami

    22 February 2013, 16:20

    Ja również pozdrawiam :)

  • awatar

    11 February 2013, 18:43

    Mogę się przepłynąć jeziorem uczuć,
    Mogę również niechcący się w nim utopić.

    płyń w kamizelce
    pozdr.