Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jutro w świat

Jutro pójdę tam ,
Ujrzę ptaki , słońce ,
Torami marzeń podążę ,
Razem z księżną cudów
Ogarnę ląd daleki .

Wrócę ..

Świat daleki , poznany ,
Wspomnę w latach nieznanych .
Idąc drogą życia
Apokalipsę wspomnień zawitam ,
Twarz odwrócę ..

70 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!