Menu
Gildia Pióra na Patronite

JUTRO

Jutro w sklepie będzie futro.
Jutro będziemy trzymali się za
ręce.
Jutro będzie mi smutno.
Jutro dostanę od Ciebie czerwone
róże.
Jutro kichnę dwa razy.
Jutro w galerii powieszą obrazy.
Jutro będzie jutro!

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący