Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielkanocna pocieszanka

Jezu,
Siedzący w ciemnicy
Samotny
I opuszczony.
Przeczuwający śmierci okrutne szpony.
Po ludzku strachem ogarnięty.
Powiedz człowiekowi, że to ni koniec,
Że zaraz się stanie
Zmartwychwstanie.

10.04. 2020 r.

347 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!