Menu
Gildia Pióra na Patronite

z piaskowca

jezioro jest dziś zielone od smutków
pod powiekami
mam słów białych żagle
tylko to co niewypowiedziane
w źrenicach odkłada się cieniem

tam gdzie się kończy czekanie
widziałam niebieski cień
na pomoście

chciałam pobiec za tobą
lecz niepewność sznuruje mi stopy
i choć nie jestem z kamienia
coraz głębiej wbija mnie w ziemię

137 909 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • Cris

    18 August 2015, 08:56

    Pięknie malujesz słowem.
    Pozdrawiam na dzień dobry :)

  • giulietka

    18 August 2015, 08:20

    Tomasz, a ja teraz przecieram oczy i ekran;)
    Marie, magia jest w oczach tego, kto ją widzi, dziękuję;)
    Kate, miło Cię widzieć i czytać, uściski;)

  • sciezkazawila

    17 August 2015, 16:58

    Czarujesz Giulietko, ściskam

  • miramija

    17 August 2015, 15:27

    Ty to potrafisz zaczarować mnie słowami... pozdrawiam :)

  • Smurf007

    17 August 2015, 11:32

    :)
    przeczytałem..
    musiałem puścić parę.. :)