Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeżeli...

jeżeli kochać
to tylko Kogoś kto na to zasługuje
jeżeli słuchać
to Kogoś z czyim zdaniem się liczy
jeżeli tęsknić
to tylko za Kimś kogo ciągle mało
jeżeli wzdychać
to do Kogoś kto wciąż zaprząta myśli
jeżeli drżeć
to już na samą myśl o Tym Kimś kogo się pragnie

a jeżeli lgnąć, jeżeli kipieć zmysłami
to jedynie do Kogoś kogo się prawdziwie Kocha

Jedynej Takiej
- Żonie

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • Naja

    10 December 2013, 19:29

    Dołączam do wcześniejszych opinii :-)

  • Czinka

    10 December 2013, 17:01

    Piękny

  • AsiKa

    10 December 2013, 14:57

    pięknie, :) "zazdroszczę żonie i ją gorąco ściskam :)

  • awatar

    10 December 2013, 13:56

    "jeżeli kochać to nie indywidualnie,
    jeżeli kochać to tylko we dwóch ..."