Menu
Gildia Pióra na Patronite

Memoria*

Jeszcze pamiętam
smak twoich słów
dotyk dłoni
cichy szept
kocham cię
tysiące motyli
fruwających po całym ciele
kochające spojrzenie
szelest powiek
bicie serca
drgnienie ciszy .
Zatrzymaj w sercu
to co stanie się
dla ciebie
pięknym wspomnieniem
możesz nie pamiętać
mojego imienia
ani tego kim byłam
pamiętaj to jak żyłam
i jak kochałam.

65 490 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    13 December 2017, 09:24

    Witajcie miłego dnia Wam życzę;)
    Elu dziękuję za opinię i to że zajrzałaś do mnie;)pozdrawiam
    Skrzydlaty trzymam Cię za słowo :)P

    od Naja
  • Adnachiel

    11 December 2017, 14:11

    Pamięć jest ocalająca, zatem bądź spokojna, zapamiętam i ten wiersz, i Autorkę :)
    Pozdrawiam serdecznie oraz czekam na Twój powrót.
    Co to za urlopy? Nie wyrażam zgody :P

    od kati75 i Naja
  • Naja

    10 December 2017, 13:27

    Bardzo ładne :-)

    od kati75