Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już idź

..jeszcze zamknięta
w ciasnym światku,
łokciami rozpychasz
swoją przestrzeń,
robiąc miejsce
na pierwszy krok,
na pierwszy oddech,
już idź..
tam za zakrętem,
czeka bezkres dróg
zamkniętych za horyzontem..

130 782 wyświetlenia
869 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!