Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gitara

Jeszcze wierzę i czuję gitary riff

Pod mą skórą płynie sprzeciw

A w potylicy pulsuje rytm siły

Biegnących przez góry

Tytanów pełnych dumy

Wolnych i lekkich

Choć na wskroś

Miłych dla ucha

I pięknych

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!