Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zadziwienie "

Jeszcze w zadziwieniu trwam
Jak to tak...
Odejść, bez pożegnania?
Bez uśmiechu na twarzy
Bez słowa do zobaczenia?
Chęć zrozumienia we mnie
Zadziwienie, zdziwienie
Nie jest to przyjemne
Osierocone serce na ziemi trwa
Na tym sercu kryształowa łza
Spadła i się rozbiła
Lecz drogi Ci nie oświetliła
....

11.02.2021
00:20

281 677 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!