Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię z rana

Jeszcze trochę zaspana
jakby w półśnie
odprężam się
dryfują zmysły
bo najbardziej lubię z rana
słuchać muzyki.

11 181 wyświetleń
90 tekstów
4 obserwujących