Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Podaruj mi wiosnę "

Jeszcze ten jeden raz i kolejny
Podaruj mi wiosnę serca
Dobry Panie Boże
Chyba tyle uczynić możesz

Pragnę w uczuciu zatracić się
Poczuć delikatności smak
Zapach parzonej kawy rano
Wiersz szczery uśmiechnięty

Czego potrzebujesz Panie Boże
Jakiejś zachęty czy jesteś zajęty ?
Ja człowiek uśmiechnięty
W modlitwie trwam

Tyle dobrego Tobie dam..
Podaruj mi wiosnę serca
(Jestem taka przejęta )
Kogoś - Anioła do kochania

Nie tylko w niebie
Panie jestem w potrzebie
Podaruj Nam wiosnę serca
Miłość do Ciebie - to zachęta

Byś spełniać modlitwy mógł
Piękno wplatać w życia cud
Tego każdy potrzebuje
Ze szczęściem lepiej się czuję

25.09.2022
09:49

281 731 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
  • Victoria Angel

    25 September 2022, 08:06

    Tak podaruj taką wiosnę, żeby każdy był wiecznie młodym i pięknym. :-)