Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na spokojnie

Jeszcze się jeszcze na spokojnie
jeszcze się jeszcze coś wydarzy

Jeszcze się sączy w wyczuwalym tempie
zrozumiały przekaz znaków

Jeszcze się tli w niepoprawnych oczach
obiecujący splot zdarzeń

Jeszcze się snują w życzliwym pokoju
otwarte pytania do jutra

Jeszcze się czuje w zbliżonej postaci
smak ostatnich momentów

Jeszcze się jeszcze na spokojnie
przyłożymy do siebie

Jeszcze się jeszcze na spokojnie
jeszcze się jeszcze coś wydarzy

Jeszcze się jeszcze na spokojnie
jeszcze się jeszcze
jeszcze coś

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!