Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na chwilę.

Jeszcze przez moment
zapachem swoim
kołysaj mnie do snu

weź mnie za rękę
i do ucha cicho szepcz
tak jak było przed laty

Rozbierz mnie wzrokiem
i kochaj tak jak wtedy
jestem taka słaba

Bez ciebie
już nigdy nic nie będzie takie samo
nie chcę walczyć ze światem samotnie

usłysz moją miłość
i wróć
bez Ciebie upadnę

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • Archangel_Marco

    10 December 2012, 14:49

    Psiamać, bolesne. Bo faktycznie czuć ból, jak się to czyta.