Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

grzeszni

jeszcze przemoknięci
świtem budzimy
się z marzeń
bez smaku obojętności
na grzesznych ustach

uczymy się miłości
we dwoje

9104 wyświetlenia
27 tekstów
77 obserwujących