Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pewność

Jeszcze pójdziemy na spacer,
taki zwyczajny, bez lęku.
Bez obaw podam ci rękę,
nie będę mówić nic więcej.
A ty mnie mocno przytulisz
i w me ramiona się wtulisz.
Jeszcze będzie inaczej,
słońce w twych oczach zobaczę.

204 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!