Menu
Gildia Pióra na Patronite

nord

jeszcze pachniało duty free
staliśmy z wiatrem w stronę Sztokholmu
puszyste fale
topiły ostatnie kolory dnia

wyspy odbijały słońce
twarze ściskały się przez most
dumne kaczki udawały turystów

czekaliśmy na śledzie
w postaci każdej i korzennej
każdy ma czas
sprawdź dane i zaloguj się ponownie

27 437 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!